Bootmannen/Schippers m/v

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de maritieme sector die zich kenmerkt door afwisseling, verantwoordelijkheid en waarbij je nauw samen werkt in een team. Wegens constante groei zijn wij op zoek naar:


Bootmannen/Schippers M/V

Als Bootman ben je nautisch dienstverlener. Van vast- en losmaken van zeeschepen tot hulpverlening bij calamiteiten, personenvervoer en waterleveringen in en rondom de haven van Terneuzen. De werkzaamheden vinden zowel op het water als aan de wal plaats. Je werkt 24 uur per dag en 7 dagen per week en in een vooraf bekend ploegensysteem, waarbij je na iedere dienst naar huis gaat.

Om aan de slag te gaan als Bootman ben je minimaal in het in het bezit van een Groot Vaarbewijs, bij voorkeur aangevuld met een radarpatent. Je bent woonachtig in een straal van 40 kilometer rondom Terneuzen.

Wij bieden een persoonlijk opleidingstraject aan, waarbij je voor het theoretische gedeelte van de opleiding tot Bootman (niveau 3) naar het Scheepvaart & Transport College gaat. Afhankelijk van je certificaten en diploma’s wordt bepaald welke vakken je moet volgen en voor welke vrijstellingen je eventueel in aanmerking komt.

Kijk je uit naar een nieuwe maritieme rol en sluit bovenstaande aan bij jouw profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via het e-mailadres sollicitaties@bootlieden.nl t.a.v. mevrouw J. Albers (Hoofd Bootman).

 


Een aanstellingskeuring is onderdeel van het aannamebeleid.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.